Radiotherapeut-oncoloog HollandPTC en Amsterdam UMC

32-36 uur WO

Heb je interesse in protonentherapie, tumoren in het hoofdhalsgebied en mammacarcinoom? We zoeken samen met het AUMC een radiotherapeut-oncoloog voor deze aandachtsgebieden. Je werkt 2 dagen bij HollandPTC en 2 in het AUMC. Je ziet nieuwe patiënten, neemt deel aan MDO’s en zit in relevante tumorwerkgroepen. Bij je start werken we je als dat nodig is in op de specifieke eisen van de behandeling met protonentherapie. Ook doe je kennis en ervaring op over indicatieprotocollen, planvergelijkingen, robuust plannen en de technische uitvoering van de bestraling. Wil je naast hoofdhals en mamma een derde aandachtsgebied, dan kijken we wat kan. In de gehele organisatie zijn de lijnen kort en is iedereen bereid elkaar te helpen. Daarnaast werk je veel samen met de collega’s van afdelingen radiotherapie van verwijzende ziekenhuizen.

Over de afdeling

Je komt bij HollandPTC te werken in een team van 18 radiotherapeut-oncologen. Acht artsen zijn in dienst van HollandPTC, de andere artsen werken op basis van detachering deels bij HollandPTC vanuit een aanstelling bij het Erasmus MC, LUMC of HMC.

Wij vragen

  • Je hebt een afgeronde opleiding tot radiotherapeut-oncoloog.
  • Je hebt een prettige manier van communiceren met patiënten en collega’s.
  • Je kunt goed samen en in projecten werken.
  • Je wacht niet af, maar pakt taken op die gedaan moeten worden en hierin ben je ook flexibel.
  • Het is een pré als je affiniteit hebt met wetenschappelijk onderzoek.

Kom je bij ons werken, dan vragen we je naar een Verklaring Omtrent Gedrag en je immuunstatus Hepatitis B. We kunnen contact opnemen met de referenties die je opgegeven hebt.

Wij bieden

Het is een functie voor 32-36 uur per week (0.8-1 FTE), waarbij je 2 dagen per week wordt gedetacheerd naar het AUMC. We volgen de cao UMC, je salaris valt in de schaal voor (universitair) medisch specialisten. Je krijgt een aanstelling voor 1 jaar, met uitzicht op een vast dienstverband.

We bieden gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een vergoeding voor woon-werkverkeer van €0,23 per kilometer en een aanvulling van de WAZO-uitkering voor betaald ouderschapsverlof en het aanvullend geboorteverlof naar 80% van je salaris. Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. Je hebt volgens de cao recht op een functiegebonden kosten budget van € 6.866,- per jaar, dat jaarlijks wordt geïndexeerd.

Reageren

Heb je nog vragen, neem dan contact op met Stijn Krol, hoofd medische staf via s.krol@hollandptc.nl of via het secretariaat van HollandPTC, 088 501 8800.

Solliciteren? Stuur je motivatiebrief met CV voor 15 augustus a.s. naar Stijn Krol via recruitment@hollandptc.nl onder vermelding van “vacature radiotherapeut”.

Solliciteren bij HollandPTC, hoe gaat dat in zijn werk?

Zie je een leuke vacature? Dan lees je daar hoe je kunt solliciteren. Is er geen vacature maar ben je geïnteresseerd in een functie bij ons? Dan kun je een open sollicitatie sturen. Vertel ons wat je kunt en graag wil doen. Of neem contact op met de collega’s van hr over de mogelijkheden. Misschien spreken we af om koffie te drinken en te praten over de mogelijkheden of nodigen we je uit een keer mee te lopen.

1

Solliciteren

Je krijgt bericht zodra we je sollicitatie hebben ontvangen

2

Keuzes maken

We kijken met wie we graag kennis willen maken

3

Gesprek

Een 1e gesprek, over jou, ons, de functie en of we bij elkaar passen. Bevalt het? Dan spreken we nog een keer af.

4

Arbeidsvoorwaarden

We volgen de cao UMC’s en vertellen wat we nog meer te bieden hebben

5

In dienst

Gefeliciteerd, je bent onze nieuwe collega!

Meer weten over
werken bij HollandPTC?